Κρήτη | Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Ψηφιακά εργαλεία για τον τουρισμό

κρήτη-εκπαιδευτικό-σεμινάριο-με-θέμα-956943

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 11:30πμ, η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ξενοδοχείο Candia Maris Resorts & Spa με θέμα: “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό”.

Πριν από το σεμινάριο, θα παρουσιαστεί η συνεργασία της Ένωσης με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Η ραγδαία ανάπτυξη του internet τα τελευταία χρόνια άλλαξε δραστικά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν. Στη βιομηχανία της φιλοξενίας συγκεκριμένα η ανάπτυξη των online καναλιών και η αύξηση της online αναζήτησης για τουριστικά προϊόντα καθιστά καθημερινή αναγκαιότητα τη χρήση και κατανόηση των εργαλείων.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ, ωστόσο, παραμένει ακόμα για τους περισσότερους επαγγελματίες του τουρισμού ένα άγνωστο πεδίο αλλά πολύ βασικό καθώς το ζητούμενο παραμένει η αύξηση των απευθείας πωλήσεων. Γι’ αυτό η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου μαζί με την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online” της Google διοργανώνουν το σεμινάριο “Ψηφιακά Εργαλεία για τον Τουρισμό”, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μίας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πώς θα χτίσουν την εταιρική τους ταυτότητα στον ψηφιακό κόσμο, την ανάδειξη τάσεων μέσα από την ανάλυση των δεδομένων, την εξέλιξη των τουριστικών προϊόντων της Google κλπ.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν, καθώς το κόστος καλύπτεται από την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και την «Grow Greek Tourism Online» της Google.

Απαραίτη η δήλωση συμμετοχής στο Grow Greek Tourism Online

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook