Κρήτη | Έκλεισε η πόρτα του λεωφορείου και μάγκωσε γιαγιά με το εγγόνι της!

κρήτη-έκλεισε-η-πόρτα-του-λεωφορείου-κ-0

Μια δυσάρεστη εμπειρία, η οποία θα μπορούσε δυνητικά να καταλήξει και σε σοβαρό τραυματισμό, είχε μια οικογένεια Ηρακλειωτών, σήμερα το μεσημέρι όταν αποφάσισε να κάνει χρήση του αστικού λεωφορείου με προορισμό το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε αναγνώστης του ekriti.gr, η γυναίκα του μαζί με το 7 μηνών μωρό τους και την πεθερά του ήρθαν αντιμέτωπες όχι μόνο με την εγκληματική αδιαφορία και απροσεξία, όπως υποστηρίζουν, του οδηγού του λεωφορείου, αλλά και με την απύθμενη αγένειά του.

Ήταν περίπου 12.20 μμ όταν οι δύο γυναίκες με το μωρό στο καρότσι αποφάσισαν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο από τη στάση του Κατσαμπά, στον Άγιο Δημήτριο για το κέντρο. Ο οδηγός του λεωφορείου δίχως να ελέγξει με τους καθρέφτες του αν οι δύο γυναίκες είχαν ανέβει, έκλεισε απροειδοποίητα και αναίτια την πίσω πόρτα του λεωφορείου. Το αποτέλεσμα ήταν η πεθερά του καταγγέλλοντα να βρεθεί με τον λαιμό και το χέρι της πιασμένα από τις πόρτες του λεωφορείου και το καρότσι με το μωρό μέσα, να ακροβατεί πιασμένο κατά το ήμισυ επίσης, δύο ρόδες εντός και δύο ρόδες εκτός λεωφορείου!

Μάρτυρας αυτής της εικόνας η μητέρα που δεν είχε ακόμη προλάβει να μπει στο λεωφορείο. Φωνάζοντας επιτακτικά στον οδηγό, ο τελευταίος άνοιξε την πόρτα, απελευθερώνοντας πεθερά και μωρό. Τη λαχτάρα και τον τρόμο των δύο γυναικών «συμπλήρωσε» η αγένεια του οδηγού, ο οποίος όχι μόνο δεν απολογήθηκε και δε ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του αλλά τις επέπληξε κιόλας!

Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργο Βουλγαράκη, ο οποίος δήλωσε «Ουδέν σχόλιο. Δεν γνωρίζω το περιστατικό. Θα μιλήσω αφού το διερευνήσω».

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook