Κρήτη | Εικόνες βανδαλισμού από τον χώρο που στεγάζει πολιτιστικές δράσεις και τον Ερυθρό Σταυρό

κρήτη-εικόνες-βανδαλισμού-από-τον-χώρ-1294430

Εικόνες ντροπής που προσβάλουν τον πολιτισμό μας έγιναν αντιληπτές από κατοίκους στο παλιό σχολείο των Μέσα Λακωνίων και σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για πολιτιστικές δράσεις, καθώς και για την στέγαση του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου

Απαράδεκτα φαινόμενα βανδαλισμού σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο παλιό σχολείο των Μέσα Λακωνίων – χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για πολιτιστικές δράσεις, αλλά και για την στέγαση του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι απαράδεκτες και δυσάρεστες συμπεριφορές που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής, μόνο απογοήτευση και λύπη προκαλούν», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αγίου Νικολαου κ. Μανόλης Λεμπίδης.

Οι καταστροφές που σημειώθηκαν κυρίως στους εξωτερικούς χώρους του οικήματος, έγιναν αντιληπτές την Τρίτη 5 Οκτωβρίου το πρωί από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι ενημέρωσαν τον δήμο.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Λεμπίδης, η παραβατική αυτή συμπεριφορά, ιδιαίτερα τις μέρες τούτες όπου οι εκπρόσωποι και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, είναι απαράδεκτη, ιδιαίτερα δε κατά την επιστροφή τους, όπου θα αντικρίσουν αυτές τις εικόνες.

Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει επιληφθεί η Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook