Κρήτη | Είδαν τον… Χάρο με τα μάτια τους – Διένυσε όλη τη διαδρομή στο αντίθετο ρεύμα!

κρήτη-είδαν-τον-χάρο-με-τα-μάτια-τους-1076887

Τον… Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι οδηγοί που κινούνταν στο δρόμο Ηρακλείου Βιάννου, με κατεύθυνση προς τη Βιάννο, στο ύψος του Αλαγνίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, ένα 4Χ4 μπήκε στον αυτοκινητόδρομο από την έξοδο(!) που οδηγεί σε Αλάγνι-Αστρίτσι και διένυσε κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα, όλη τη διαδρομή (περίπου 100 μ.) στην οποία βρίσκονται τα διαχωριστικά πλέγματα που έχουν τοποθετηθεί εκεί τους τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους η κυκλοφορία διεξάγεται μέχρι το Αρκαλοχώρι από την Παλαιά Οδό.

Αφού ο… θρασύς οδηγός πέρασε δίπλα από 2-3 άλλα οχήματα, των οποίων οι οδηγοί κοιτούσαν έκπληκτοι το θέαμα, και αφού δεν υπήρχαν πια πλέγματα να τον εμποδίσουν, μπήκε στο ρεύμα προς Ηράκλειο οπότε και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Αυτό το οποίο πάντως θα πρέπει να καταγραφεί, είναι πως σε καθημερινό επίπεδο όσοι κινούνται στην περιοχή γίνονται μάρτυρες εντελώς ανορθόδοξων πρακτικών από διάφορους οδηγούς οι οποίοι προσπαθούν έτσι να αποφύγουν την ταλαιπωρία στην οποία υπόκεινται όλοι οι υπόλοιπο τον τελευταίο καιρό.

viannitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook