Κρήτη | Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές – Χειροπέδες σε 4 άτομα

κρήτη-συλλήψεις-για-όπλα-ναρκωτικά-κα-1283617

Συνελήφθη, σήμερα (12.10.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (12.10.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού και σε χώρο που χρησιμοποιεί.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πιστόλια, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 87 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Επίσης, συνελήφθησαν το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα:  σήμερα (12.10.2021) το πρωί ο ένας ημεδαπός αφαίρεσε από ημεδαπή η οποία κινούταν πεζή, κινητό τηλέφωνο και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Κινητό τηλέφωνο αποδόθηκε στην παθούσα.

Χθες (11.10.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες ο έτερος ημεδαπός αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ημεδαπής τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακόμη μία σύλληψη είχαμε στο Ηράκλειο για ναρκωτικά:

Συνελήφθη σήμερα (12.10.2021), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook