Κρήτη | Είχαν κάνει τον καφενέ χαρτοπαικτική λέσχη

κρήτη-είχαν-κάνει-τον-καφενέ-χαρτοπαι-1085560

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, πέντε (5) αλλοδαποί (4 άνδρες και γυναίκα), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθες (06.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα- καφενείο σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ως προσωρινά υπεύθυνη είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «τριάντα μια», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 384 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου, 15 τράπουλες, 2 κυτία με μάρκες και 2 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook