Κρήτη | Εγκρίθηκε διαδρομή ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου

Εγκρίθηκε η διαδρομή του ανοιχτού τουριστικού λεωφορείου στους δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, την οποία θα διενεργεί η εταιρεία ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ.

Η νέα διαδρομή του τουριστικού λεωφορείου, έχει ως εξής:

Η αφετηρία της είναι στο ξενοδοχείο «Απολλώνια», ενώ το ανοιχτό λεωφορείο, θα περνάει από τις οδούς Μελίνας Μερκούρη , Λ. Ανδρ. Παπανδρέου έως Ξηροπόταμο , Λ. 62 Μαρτύρων, Χανιόπορτα , Ν. Πλαστήρα ,Τάφο Καζαντζάκη, Ν. Πλαστήρα , Καινούργια Πόρτα (Πύλη Ιησού) , Πλ. Κύπρου , Λ. Κνωσσού , Αρχαιολογικό χώρο Κνωσσού, Λεωφ. Δημοκρατίας , Πλατεία Ελευθερίας, Ξανθουδίδου, Λ. Μποφώρ, Λ. Ικάρου , Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως , Λ. Νεάρχου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λ. Σοφ. Βενιζέλου στην παραλιακή, Σπ. Μουστακλή – Λ. 62 Μαρτύρων – επιστροφή από Ηράκλειο προς Αμμουδάρα από Ελ. Βενιζέλου (ΠΟΕ Ηρακλείου – Ρεθύμνου),  Δημαρχείο Μαλεβιζίου,  3ης Σεπτεμβρίου, Μελίνας Μερκούρη και το τέρμα του θα είναι στην αφετηρία του.

Οι στάσεις του λεωφορείου, είναι  η Τεχνόπολις μπροστά από το ξενοδοχείο SANTA MARINA, επί της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, κοντά στο BRAVO WATER RARK, θαλάσσιο ψυχαγωγικό πάρκο επί της Ελ- Γκρέκο και Δαιδάλου γωνία, επί της Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου στην εσοχή πριν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, επί της Λ. Νικολάου Πλαστήρα απέναντι από το πάρκινγκ Πλαστήρα Center πριν την είσοδο του πάρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ, κοντά στον Τάφο του Καζαντζάκη, επί της Λ. Νικολάου Πλαστήρα απέναντι από το πρατήριο καυσίμων Γιόμελου, πριν την Πύλη Ιησού επί της πλευράς των τειχών, στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού στο σημείο στροφής των αστικών λεωφορείων πριν την πιάτσα των ταξί, στο Αρχαιολογικό Μουσείο λίγο πριν τη στροφή της Λ. Ικάρου μπροστά από το περίπτερο και μετά τη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ επί της Ανωνύμου οδού, μπροστά από το Μουσείο Μαλεβιζίου- Δημαρχείο, Γάζι Ηρακλείου.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής, είναι 29,7 χιλιόμετρα.

Πηγή: tornosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ