Κρήτη | Έγκλημα στη Μεσαρά: Συγκλονίζει η μαρτυρία του επιχειρηματία που πήγε να «μπλέξει» ο δολοφόνος

κρήτη-έγκλημα-στη-μεσαρά-συγκλονίζει-1271985

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 38χρονου γνωστού επιχειρηματία της Μεσαράς που βρέθηκε «μπλεγμένος» στη δολοφονία του 39χρονου Νίκου στο Πετροκεφάλι.

Ο 38χρονος ήταν από τους τελευταίους που είδε ζωντανό τον άτυχο κτηνοτρόφο με τον 27χρονο να καταθέτει στις αρχές ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της προανάκρισης διαπίστωσαν την πλεκτάνη που στήνεται σε βάρος του με τα στοιχεία τελικά να αποδεικνύουν πως ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 39χρονου Νίκου ήταν ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης του.

Η συνάντηση που «έμπλεξε» τον 38χρονο επιχειρηματία

Ο 38χρονος επιχειρηματίας πήγε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του 39χρονου όπου και τον συνάντησε. Όπως ο ίδιος τόνισε, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», η συνάντηση αυτή κράτησε δέκα με δεκαπέντε λεπτά και δεν είχε την κατάληξη που ο επιχειρηματίας ήθελε.

«Εγώ πήγα με όμορφο τρόπο γιατί είχαμε μια διαφορά οικονομικής φύσης με το θύμα. Δεν τα βρήκαμε και αποχώρησα. Μάλιστα, ο σκοπός μου δεν ήταν να περάσω από εκεί επί τούτου. Επέστρεφα με το αυτοκίνητο από κάπου όπου βρισκόμουν και σταμάτησα για να συναντηθώ με το θύμα.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο μαζί μου, ήταν και δύο άλλα άτομα. Αφού τελικώς δεν υπήρξε αποτέλεσμα, έφυγα από το σημείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 38χρονος.

Σε αυτή τη συνάντηση ήταν μπροστά και ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης που βοηθούσε τον 39χρονο Νίκο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook