Κρήτη | Έφτιαξαν βίντεο με Playmobil – Μεθυσμένος οδηγός προκαλεί τροχαίο ατύχημα | Video

Ενα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν Playmobil, έφτιαξε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «ΔOΤΕΣ ΖΩΗΣ» για τα τροχαία ατυχήματα, καθώς και για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, η οποία ήταν στις 14 Ιουνίου.

Τα Playmobil στο βίντεο εμπλέκονται σε τροχαίο, το οποίο προκαλεί μεθυσμένος οδηγός και μία ολόκληρη οικογένεια τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, οι εθελοντές αιμοδότες σπεύδουν να δώσουν λίγο από το χρόνο και το αίμα τους, χαρίζοντας πραγματικά ζωή.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

“Κλήθηκαν πολλοί εθελοντές αιμοδότες να γίνουν δότες ζωής για τους συνανθρώπους μας. Δυστυχώς, παρόλο που πάρα πολλοί δίνουν αίμα ανά τακτά διαστήματα, πολλές φορές δεν φτάνει. Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να γίνουν πιο πολλοί εθελοντές αιμοδότες και να χαρίζουν απλόχερα ζωή καλύπτοντας πάντα τις όποιες ανάγκες!

Το βίντεο φτιάχτηκε στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη. Μια διαφορετική προσέγγιση των αναγκών σε αίμα που προκύπτουν στην καθημερινότητα με την βοήθεια των playmobil! Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για την εθελοντική αιμοδοσία”

Παραγωγή: Νικολής Κουλεντάκης, Γιώργος Λελεδάκης
Σκηνοθεσία-Animation-Επεξεργασία: Γιώργος Λελεδάκης
Blue screen Designer: Χρήστος Κουκουλίτσας
Special Effects: Μιχάλης Καλατζαντωνάκης

Ακούστηκαν οι: Γιώργος Λελεδάκης, Στέλιος Δ. Λελεδάκης, Ελένη Λελεδάκη, Γιώργης Στ. Τζωρτζηνάκης, Νικολής Κουλεντάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροTα 4 στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν κυριολεκτικά με κάθε outfit
Επόμενο άρθροΧανιά | Άρπαξε φωτιά αυτοκίνητο εν κινήσει | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ