Κρήτη | Εφιαλτική νύχτα για το ΕΚΑΒ – Τρία τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

κρήτη-εφιαλτική-νύχτα-για-το-εκαβ-τρ-1489783
Φωτογραφία αρχείου

Ακόμα ένα μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων καταγράφηκε στους δρόμους της Κρήτης τη νύχτα που πέρασε με το ΕΚΑΒ να μεταφέρει στο νοσοκομείο συνολικά τέσσερα άτομα.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες μία μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 60χρονος άνδρας συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής φορούσε το προστατευτικό του κράνος, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τον ίδιο αφού τραυματίστηκε ελαφρά στα κάτω άκρα. Επί τόπου βρέθηκε το ΕΚΑΒ και αφού τον παρέλαβε τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στις 4:30 περίπου τα ξημερώματα, το δεύτερο περιστατικό με δύο νεαροί ηλικίας 22 και 24 ετών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο όταν η μηχανή, στην οποία επέβαιναν, εξετράπη της πορείας της. Για καλή τους τύχη, ΕΚΑΒ βρέθηκε άμεσα στο σημείο του τροχαίου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφε από ένα άλλο περιστατικό και στο δρόμο της επιστροφής συνάντησε τους δύο νεαρούς. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Μία ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ κλήθηκε σε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένας 24χρονος Έλληνας. Το τροχαίο σημειώθηκε σε τοπική κοινότητα του δήμου Χανίων, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, η μηχανή στην οποία επέβαινε ο νεαρός άνδρας εξετράπη της πορείας της. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον νεαρό οδηγό με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook