Κρήτη | Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στην περίφραξη του αεροδρομίου

κρήτη-έχασε-τον-έλεγχο-του-οχήματος-κα-1412511

Λόγω υπερβολικής ταχύτητας ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ακινητοποιήθηκε στην περίφραξη του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία – Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος

Τυχερός στάθηκε ένς άνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε «προσγειώθηκε» και προσέκρουσε στην περίφραξη του αεροδρομίου Ηρκλείου. Εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας, ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν στη λεωφόρο Ικάρου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φράχτη του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το ΙΧ συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του και αφού γκρέμισε την περίφραξη, σταμάτησε λίγα μέτρα μετά. Το συμβάν έγινε το βράδυ της Δευτέρας (14/11) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφόρου Ικάρου, στο ρεύμα προς το Ηράκλειο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου και της Τροχαίας Ηρακλείου. Από τύχη δεν προκλήθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν διερχόμενα οχήματα ούτε περπατούσε πεζός.

Το όχημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο χώρο, καθώς ο γερανός που βρέθηκε στο σημείο χθες το βράδυ δεν κατάφερε να το απομακρύνει. Η κατάσταση της υγείας του οδηγού δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook