Κρήτη | Δύο μεγάλα παιδικά όνειρα έγιναν πράξη αγοράζοντας αστεράκια του Make a Wish

κρήτη-δύο-μεγάλα-παιδικά-όνειρα-έγινα-1580727

Δυο μικρά παιδιά, τα οποία πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες την ώρα του πόνου και του μεγάλου Γολγοθά εξέφρασαν τις ευχές τους.

Πολίτες από κάθε γωνιά της πόλης, μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τους εθελοντές του Make a Wish και την αντιδημαρχία Εθελοντισμού για να κάνουν πράξη τα όνειρα των παιδιών.

Για το έργο και το σκοπό του Make a Wish μίλησε η νεράιδα, Χρυσούλα Σπανού λέγοντας:

«Όσο υπάρχουν αυτά τα παιδιά και έχουν την ανάγκη μας είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τη βαθύτερη τους επιθυμία, να τα υποστηρίξουμε και να πιστέψουν ακόμα και το απίστευτο του να γίνουν καλά».

Δίνοντας δυο ευρώ για κάθε αστεράκι με το οποίο στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έξω από την Ενετική Λότζια συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να πραγματοποιηθούν οι ευχές ενός μικρού κοριτσιού και ενός μικρού αγοριού.

Καθοριστική ήταν η συμβολή φορέων το Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και ο Δικηγορικός Σύλλογος που συνέβαλαν σημαντικά στην αγορά αστεριών, αλλά και τον μικρών παιδιών που άνοιξαν τους κουμπαράδες τους για να δώσουν ότι είχαν αλλά και να γράψουν ευχές στα αστέρια για τα δύο μικρά παιδιά.

Το Make a Wish εκπληρώνει τις ευχές παιδιών 3-18 ετών δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουν το σκληρό αγώνα ζωής που δίνουν, με την διακριτικότητα που επιθυμούν οι οικογένειές τους.

Στη μεγάλη γιορτή που στήθηκε στο κέντρο του ηρακλείου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού συμμετείχαν παιδικές χορωδίες και ο γνωστός ερμηνευτής Μάνος Πυροβολάκης συνοδευόμενος από τη φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook