Κρήτη | Δύο ακόμη χασισοφυτείες ανακάλυψε η αστυνομία | Photos

κρήτη-δύο-ακόμη-χασισοφυτείες-ανακάλ-1064234

Μια ακόμη επιτυχία της Αστυνομίας, που έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση εντόπισε δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια οχτώ (308) δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, «ολοκληρώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια οχτώ (308) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις εξερεύνησης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν σήμερα (25.06.2020) στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο φυτείες (2) δενδρυλλίων κάνναβης, σε ορεινές και δασικές εκτάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά τριακόσια οχτώ (308) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 1,5 μέτρων.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook