Κρήτη | Δωρεάν μεταφορά άπορων φοιτητών με τα ΚΤΕΛ

κρήτη-δωρεάν-μεταφορά-άπορων-φοιτητώ-767341

Τις συμβάσεις για την δωρεάν μετακίνηση των δικαιούχων φοιτητών στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με τα υπεραστικά και αστικά ΚΤΕΛ του νησιού υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία εκπροσώπων των Πανεπιστημιακών, Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, και των ΚΤΕΛ.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης υλοποιώντας το Κοινωνικό Πρόγραμμα του 2018 ενέταξε για τρίτη συνεχή χρονιά την Κοινωνική Δράση στήριξης απόρων φοιτητών που φοιτούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης.

Οι φοιτητές που εντάχθηκαν είναι 162 δικαιούχοι της Κάρτας Απεριορίστων Διαδρομών σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης και θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται δωρεάν από τους τόπους διαμονής τους προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 45 φοιτητές προς Σχολές Πανεπιστημίου Κρήτης και 34 φοιτητές προς Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου περιλαμβάνονται 60 φοιτητές προς Σχολές Πανεπιστημίου Κρήτης και 2 φοιτητές προς Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων περιλαμβάνονται 5 φοιτητές προς το Πολυτεχνείο Κρήτης και 4 για Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου περιλαμβάνονται 8 φοιτητές προς το Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης και 4 φοιτητές προς την Α.Σ.Τ.E.K.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook