Κρήτη | Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών σε υποψηφίους Πανελληνίων – μέλη ευάλωτων οικογενειών

κρήτη-δωρεάν-μαθήματα-αγγλικών-σε-υπο-1248993

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ ΄Αννα Ελευθεριάδου- Γκίκα με σεβασμό στις κοινωνικές ανάγκες, οι οποίες εμφανώς έχουν οξυνθεί κατά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε αλλά και με αίσθημα ευθύνης στη διαχείρισή τους, εξασφάλισαν  και προσφέρουν σε μαθητές Γ’ Λυκείου – μέλη  ευάλωτων οικογενειών τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα Αγγλικών προκειμένου να ενισχύσουν την προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, εφόσον πρόκειται να εξεταστούν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Τα μαθήματα προσφέρει αφιλοκερδώς η Καθηγήτρια Αγγλικών κυρία  Γιαννίτσα Βιργινία.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους γονείς των οποίων τα παιδιά θα εξετασθούν στην αγγλική γλώσσα και επιθυμούν να αξιοποιήσουν την επωφελή αυτή δυνατότητα,  να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης,  από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι στο τηλ: 2831051916 προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή του υποψηφίου.

Για την καλύτερη κι εμπρόθεσμη οργάνωση των μαθημάτων, δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 21 Απριλίου 2022  (Μεγ. Πέμπτη) και με τήρηση  σειράς προτεραιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook