Κρήτη | Δίπλωσε νταλίκα – Εγκλωβίστηκαν οχήματα | Photos

κρήτη-δίπλωσε-νταλίκα-εγκλωβίστηκα-794998

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει λόγω της έντονης κακοκαιρίας στο δρόμο Ηράκλειο –Μοίρες καθώς όπως όλα δείχνουν εγκλωβίστηκαν οχήματα λίγο μετά την Αγία Βαρβάρα, στο ύψος του Μουλιανού Πόρου εξαιτίας του ότι δίπλωσε νταλίκα.

Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε εν μέρει λίγο μετά τις 9 το πρωί ωστόσο η ολισθηρότητα του οδοστρώματος εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Σχοιναράκης έχει απευθύνει έκκληση μέσω του neakriti.gr, να μην μετακινούνται οι οδηγοί προς αυτό το σημείο χωρίς λόγο ενώ έχει ενημερώσει και την αστυνομία προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Η χιονόπτωση νωρίς το  πρωί ήταν έντονη εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους και τον κ. Σχοιναράκη να απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να μην μετακινούνται χωρίς λόγο.

Μάλιστα λίγο μετά τις 8.30 το πρωί σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα μέσα στην Αγία Βαρβάρα με ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας η οποία και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους.

Επίσης να σημειωθεί ότι νωρίς το πρωί υπήρξε πρόβλημα με νταλίκα στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Φόδελε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προβλήματα στην ομαλή διέλευση των οχημάτων το οποίο όμως και αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης δεν διεξήχθησαν δρομολόγια των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης στην ενδοχώρα ενώ οι κεντρικοί άξονες είναι ανοικτοί.

Στο νομό Ρεθύμνου από Σπήλι μέχρι Γερακάρι ο δρόμος παραμένει κλειστός.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook