Κρήτη | Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Έσπαγαν ακόμη και τις πόρτες για να μπουν στο νοσοκομείο

κρήτη-διοικητής-παγνη-έσπαγαν-ακόμη-κ-1199847

Σταθεροποιείται ο αριθμός των νοσηλευομένων ασθενών με κορoνοϊό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, αναφέρθηκε στην αναστάτωση που είχε προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, λέγοντας πως γίνονται καθημερινά τεστ και δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα. «Τα rapid test ισχύουν για όλους. Κανένας δεν μπαίνει στο νοσοκομείο χωρίς να έχει rapid test όσον αφορά τους συνοδούς. Επίσης κανείς δεν μπαίνει στην κλινική COVID χωρίς τεστ και βέβαια απαγορεύεται η είσοδος επισκεπτών ή συνοδών. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Για τις κλειστές πόρτες εξόδου αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο κ. Χαλκιαδάκης επεσήμανε πως ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε η απόφαση αυτή ήταν επειδή ο κόσμος «καταστρατηγούσε» τις πόρτες και τις έκανε πόρτες … εισόδου. «Μιλάμε για πόρτες εξόδου! Για την ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων αποφασίσαμε να κλείσουν οι πόρτες ώστε να ελέγχονται τα πάντα από την κεντρική πύλη. Τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και από σήμερα έδωσα εντολή να λειτουργούν οι πόρτες εξόδου».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Χαλκιαδάκης αρκετοί πολίτες θέλοντας να μπουν μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα έσπαγαν ακόμη και τις πόρτες!

creta24.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook