Κρήτη | Δικαίωση για αστυνομικό της Τροχαίας μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο

κρήτη-δικαίωση-για-αστυνομικό-της-τρο-775045

Δικαίωση ήρθε, για τον αστυνομικό της τροχαίας Ηρακλείου, ο οποίος, τον Απρίλιο του 2016, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε πολύ γνωστός ελεύθερος επαγγελματίας της πόλης μας, στη Λεωφόρο Κνωσού.

Ο αστυνομικός είχε υποστεί εκτεταμένες κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Εκείνη την ημέρα στο τόπο του συμβάντος είχε επικρατήσει πανδαιμόνιο, με όλη την τοπική ΕΛ. ΑΣ στο «πόδι».

Τελικά, πριν από λίγες μέρες εκδόθηκε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με την οποία αναγνωρίστηκε ότι ο μοναδικός υπαίτιος για το τροχαίο ατύχημα ήταν ο έτερος οδηγός, ενώ το Δικαστήριο υποχρέωσε τον τελευταίο και την ασφαλιστική του εταιρία, να καταβάλουν στον αστυνομικό συνολικά το ποσό των 30.000€.

Να σημειωθεί ότι ο έτερος εμπλεκόμενος οδηγός, είχε καταθέσει κι εκείνος αγωγή αποζημίωσης κατά του αστυνομικού, η οποία απορρίφθηκε στο σύνολο της από το Δικαστήριο, λόγω της αποκλειστικής του υπαιτιότητας για το ένδικο ατύχημα.

Η πληρεξούσια δικηγόρος του αστυνομικού, Μαρίνα Ζ. Παναγιωτάκη, δήλωσε:

«Ο εντολέας μου και οι οικείοι του, είναι ικανοποιημένοι από την έκβαση της υποθέσεως, δεδομένου ότι οι προσπάθειες των νομικών συμπαραστατών, με ομιχλώδεις ισχυρισμούς κατά την διαδικασία στο ακροατήριο, έπεσαν στον κενό και οι πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος ήρθαν στο φως, χωρίς ίχνος αμφιβολίας.» Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι στην πρώτη γραμμή της αστυνομίας, πάνω από εικοσιπέντε χρόνια, έχοντας υπηρετήσει στις πλέον νευραλγικές θέσεις της ΕΛ. ΑΣ. Οι συνάδελφοι του, μας μετέφεραν ότι αν και η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της αστυνομίας, εισηγήθηκε την εξακολούθηση της αναρρωτικής μετά αποδοχών αδείας του, από την υπηρεσίας του, ο Αστυνομικός ζήτησε επίμονα τη επιστροφή του στην υπηρεσία της Τροχαίας»

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook