Κρήτη | Διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός βράβευσε τα αγαπημένα ξενοδοχεία των πελατών του

Τα ξενοδοχεία του Ηρακλείου και του Λασιθίου, που διακρίθηκαν στις προτιμήσεις των πελατών του, βράβευσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristic Nordic/ Apollo σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services, μέλος της Der Touristic, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Der Touristic Nordic/ Apollo ο CEO Northern Europe κ. Leif Vase Larsen,  η Commercial Director κα. Nina Hornewall και ο Senior Contract Manager κ. Γιάννης Φραγκίσκος. Από την Destination Touristic Services/DTS Hellas ο CEO-Managing Director κ. Γιάννης Παπαδάκης, ο Chairmain of the Board κ. Γιώργος Παπαδάκης καθώς και η Contract Manager DTS κα. Κατερίνα Κολιαδήμα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  δήμαρχος Χερσονήσου   κ. Γιάννης Μαστοράκης,  ο  αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευθύμιος Μουντράκης, ο δήμαρχος Σητείας κ. Πατεράκης Θοδωρής, ο airport manager του αεροδρομίου Σητείας Δημήτρης Βερίγος, ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Μιλώντας στην εκδήλωση, στελέχη του Der Touristic Nordic/ Apollo και της DTS Hellas ανέφεραν ότι μέχρι τώρα παρατηρείται μικρή μείωση στις κρατήσεις για φέτος συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Τονίστηκε, επίσης, ότι πλέον η ζήτηση τουριστικών πακέτων προσανατολίζεται: α) σε προορισμούς με ελκυστικότερες τιμές και β) λόγω περιβαλλοντικής συνείδησης σε κοντινότερους προορισμούς.

Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν ανά κατηγορία και περιοχή είναι:

Στο νομό Ηρακλείου βραβεύτηκαν:

Altis, 2+*,  Gold

Villa Vicky, 3*, Gold

Thalia, 3*, Silver

Sgouros, 3*, Bronze

9 Muses, 3*, Bronze

Akrogiali,  3+*, Gold

Neptuno Beach, 3+*, Silver

Vasia Ormos, 3+*, Bronze

Silva Beach,  4*, Gold

Lyttos Beach, 4*, Silver

Star Beach Village & Waterpark, 4*,Bronze

Creta Maris B.Resort,  4+*, Gold

The Island,  4+*, Silver

Aldemar  Knossos Royal, 4+*, Bronze

Στον νομό Λασιθίου βραβεύτηκαν:

Villea Village, 2+*, Gold

El Greco, 2+*,Silver

Porto Kaza, 3*, Gold

Petra Mare, 3*, Silver

Aroma Creta,3*, Bronze

Sitia Beach, 4*,  Gold

Almyra Hotel & Vil.,  4*,Silver

Kakkos Beach,  4+*, Gold

Mondo Fam.Apollo

Sitia Beach,  4*, Gold

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic / APOLLO ανήκει στον τουριστικό όμιλο DER TOURISTIK. Δραστηριοποιείται στις σκανδιναβικές χώρες καθώς και στη Φινλανδία. Διακινεί ετησίως περί τους 1εκ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στις χώρες αυτές.

Πηγή: tornosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ