Κρήτη | Δίχως τέλος τα… ντελίβερι του τρόμου – Δύο χειρουργεία για τον 27χρονο διανομέα | Video

κρήτη-δίχως-τέλος-τα-ντελίβερι-του-τ-987885

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο με θύμα 27χρονο αλλοδαπό χθες στις Τρεις Βαγιές. Σύμφωνα με περιγραφές των γειτόνων, το μηχανάκι του νεαρού ντελιβερά προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο (Δείτε εδώ)

Καθημερινά παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα για το μεροκάματο. Ο λόγος για τους διανομείς φαγητού, που, στον βωμό του χρήματος και της γρήγορης παράδοσης της παραγγελίας, θέτουν τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο.

Τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα με θύματα διανομείς φαγητού διαδέχονται το ένα το άλλο… Αυτή τη φορά, σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά σημειώθηκε χθες το πρωί επί των οδών Μύρωνος και Εζηκίας, στην περιοχή Τρεις Βαγιές Ηρακλείου.

Θύμα της ασφάλτου έπεσε ένας 27χρονος αλλοδαπός διανομέας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο διανομέας τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 27χρονο αλλοδαπό και στη συνέχεια να μεταφέρουν τον πολυτραυματία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι στην περιοχή Τρεις Βαγιές Ηρακλείου ήρθαν αντιμέτωποι πρωί-πρωί με σκηνές σοκ, όταν βγαίνοντας από τα σπίτια τους αντίκρισαν τον νεαρό διανομέα αιμόφυρτο στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους και να καλεί σε βοήθεια. Την ίδια ώρα στο οδόστρωμα βρίσκονταν πεταμένα τα πράγματα που μετέφερε, όπως επίσης και το κράνος του.

Σύμφωνα με περιγραφές των γειτόνων, το μηχανάκι του νεαρού ντελιβερά προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο ύψος της πόρτας του συνοδηγού. Οι συνέπειες ήταν δραματικές για τον άτυχο εργαζόμενο, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά καταλήγοντας αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ η Τροχαία Ηρακλείου βρέθηκε αμέσως στο σημείο προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του ατυχήματος. Ο νεαρός οδηγός είχε τις αισθήσεις του, όμως είχε χτυπήσει στη γνάθο και στο πόδι.

Σοκαρισμένη, αλλά χωρίς να έχει τραυματιστεί, καθώς λειτούργησαν οι πλευρικοί αερόσακοι, βγήκε από το αυτοκίνητο η οδηγός του αυτοκινήτου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό διανομέα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο 27χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, καθώς, σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό μηρό, για το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ για το τραύμα στην κάτω γνάθο προγραμματίστηκε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, με τον νεαρό να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική.

Κι άλλο τροχαίο

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο, καθώς γύρω στις 8 το πρωί υπήρξε άλλο ένα συμβάν, όταν και πάλι μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, αυτήν τη φορά στη συμβολή των οδών Μπετεινάκη και Μηλιώτη. Στην προκειμένη περίπτωση, η γυναίκα που οδηγούσε τη μηχανή τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφριά.

Το Εργατικό Κέντρο

«Ως Εργατικό Κέντρο ενημερωθήκαμε για ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με διανομέα στις Τρεις Βαγιές. Είναι πολυτραυματίας και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Από την πλευρά μας ενημερώσαμε την Επιθεώρηση Εργασίας για να επιληφθεί του θέματος. Δυστυχώς τα περιστατικά είναι εκατοντάδες.

Πολλές οικογένειες ζουν μεγάλα δράματα. Ο διανομέας που τράκαρε στην Παπαναστασίου δεν έχει ακόμα συνέλθει. Ο άλλος που έπεσε θύμα τροχαίου στην Κνωσού έχει ακρωτηριαστεί.

Νέοι άνθρωποι μένουν ανάπηροι και αυτό είναι λυπηρό», τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος ενημερώθηκε αμέσως για το νέο τροχαίο με διανομέα και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για σταυροδρόμια-παγίδες θανάτου, καθώς τα περισσότερα δεν έχουν σήμανση, ενώ δεν παραλείπουν να διαμαρτυρηθούν και για τις υψηλές ταχύτητες με τις οποίες κινούνται αυτοκίνητα και μηχανάκια, γεγονός που πολλαπλασιάζει τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος όπως το χθεσινό, εξ ου και ζητούν από τις αρμόδιες Αρχές να μεριμνήσουν για τη σήμανση και την καλύτερη ορατότητα στους δρόμους της περιοχής τους, όπως και σε πολλές άλλες περιοχές του Ηρακλείου όπου σημειώνονται συχνά τροχαία.

Ταυτόχρονα, όμως, απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς, από τους οποίους ζητούν να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν βρίσκονται στο τιμόνι, ώστε να πάψει πλέον η θυσία ανθρώπων στους δρόμους του νησιού μας.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook