Κρήτη | Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ένας 9χρονος λόγω οξείας λαρυγγίτιδας

κρήτη-διασωληνωμένος-στη-μεθ-ένας-9χρο-879481

Διασωληνωμένο και σε καταστολή νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ένα 9χρονο αγοράκι στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, στο Ηρακλειο

Το 9χρονο παιδί (με καταγωγή από την Ελλάδα), αρχικά μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε χτες, ωστόσο οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν περίπου στις 11 το βράδυ πως είναι απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ για να γίνει εισαγωγή του μικρού παιδιού στην ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τασσόπουλο, το 9χρονο αγόρι διαπιστώθηκε με οξεία λαρυγγίτιδα αλλά και με εισρόφηση στην συνέχεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε, το παιδί ήρθε αντιμέτωπο και με σοβαρό πνευμονικό οίδημα, κατά τη μεταφορά του από την ενδοχώρα στο Ηράκλειο.

Αυτήν την ώρα συνεχίζει πάντως, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, κατά τα λεγόμενα του κ. Τασσόπουλου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, την σημαντική προσπάθεια των ιατρών του ΕΚΑΒ, χάρις στους οποίους ο 9χρονος κρατήθηκε στη ζωή μέχρι το ασθενοφόρο φτάσει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο χθες.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook