Κρήτη | Δεν την έφταναν τα υπόλοιπα την έγραψαν και για… μη χρήση μάσκας την φυσιοθεραπεύτρια και τον σύζυγό της

Ακόμα μια μέρα με εντατικούς ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία για την διασφάλιση της τήρησης των μέτρων της πανδημίας σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Κρήτη πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, 2.729 έλεγχοι με συνολικά 25 πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο, υποβλήθηκε πρόστιμο στην ανεμβολίαστη φυσιοθεραπεύτρια (δείτε ΕΔΩ) και τον σύντροφό της για μη χρήση μάσκας, η οποία αναστάτωσε χθες τον νομό με τις αντιδράσεις της (δείτε ΕΔΩ) και τελικά συνελήφθη σήμερα Παρασκευή (δείτε ΕΔΩ).

Επιπλέον, πρόστιμο δόθηκε σε εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων του νομού για την μη χρήση της αναγραφόμενης πινακίδας των επιτρεπόμενων ατόμων στο χώρο. Ακριβά πλήρωσαν και 7 υπάλληλοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Στα Χανιά, τα πρόστιμα αφορούν την μη χρήση μάσκας και μόνο με αυτά να είναι 7 στο σύνολο σε εργαζόμενους υγειονομικού χαρακτήρα.

Το καλό παράδειγμα συνεχίζει το Ρέθυμνο με μόλις 2 πρόστιμα σε υπαλλήλους υγειονομικού.

Τέλος, στο Λασίθι παραβάτες των μέτρων ήταν 5 επιβάτες Ι.Χ και ένας επιβάτης ταξί, στους οποίους υποβλήθηκε στον καθένα πρόστιμο 300 ευρώ .

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦασόλια μαυρομάτικα με σπανάκι και χταπόδι
Επόμενο άρθροΚρήτη | «Επιχείρηση» καλλιέργειας κάνναβης εξιχνίασε η αστυνομία | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ