Κρήτη | Δεν είναι νταήδες τα ανίψια μου αλλά μπορεί να ήταν πιωμένοι και ήρθε η κακιά στιγμή» – Τι λέει θείος των δραστών για το περιστατικό στον Μυλοπόταμο

κρήτη-δεν-είναι-νταήδες-τα-ανίψια-μου-1511520

Στην Κρήτη είναι σύνηθες να φεύγουν πολλοί καλεσμένοι από γάμο όταν ο ήλιος έχει ανέβει πολύ ψηλά, όπως και τα επίπεδα του αλκοόλ που έχουν καταναλώσει κυρίως οι άντρες. Κι αυτά τα επίπεδα σύμφωνα με τον Ηρακλή Νύκταρη, παλιό γνώριμο στους παροικούντες τα μονοπάτια της «σκληρής» νύχτας και στενό συγγενή των δύο κατηγορουμένων έφεραν την «κακιά στιγμή», όπως αποκαλεί το ανθρωποκυνηγητό των Γερμανών τουριστών.

«Δεν μπορώ την αδικία» είναι οι πρώτες του λέξεις, μιλώντας στο protothema.gr. «Τους λένε νταήδες ενώ ο Π. δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, έχει πέντε παιδιά που μεγαλώνει και κακώς τους χαρακτήρισαν έτσι».

Η δική του εκδοχή για το περιστατικό εστιάζεται στο ότι όλα έγιναν επειδή τα ανίψια του -ο ένας εξ αγχιστείας- μπορεί να ήταν μεθυσμένοι όταν συνάντησαν τους τέσσερις Γερμανούς τουρίστες. «Οι αρχές λένε ότι “ξέφυγαν” επειδή είχαν να κάνουν με ξένους τουρίστες και ότι αν ήταν Ελληνες στη θέση τους δεν θα γινόταν τίποτε. Ε, εγώ σου λέω ότι γύρναγαν από γάμο και προφανώς είχαν πιει πολύ και μπορεί να ήταν μεθυσμένοι», επισημαίνει.

Ο Νύκταρης στη συνέχεια της συνομιλίας κάνει λόγο για μια κακιά στιγμή. «Όταν υπάρχει ένταση και δεν ξέρεις να μιλήσεις λέξη αγγλικά θα γίνει η στραβή, όπως και έγινε. Βοσκός είναι ο ανιψιός μου, πού να τα μάθει τα αγγλικά;» λέει ο Ηρακλής Νύκταρης ξεκαθαρίζοντας ότι το γεγονός είναι κατακριτέο και καταδικαστέο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο όταν βγήκε από το αυτοκίνητο πιωμένος, έριξε πρώτος τη μπουνιά και όταν ο Γερμανός ανταπέδωσε, προσπάθησε να τους διαλύσει το αυτοκίνητο.

«Μίλαγε το ποτό εκείνη τη στιγμή και όχι το μυαλό» υποστηρίζει για το συμβάν που αναστάτωσε το νησί και είναι πρώτο θέμα συζήτησης στις τοπικές κοινωνίες, μετά την καταγγελία των Γερμανών και την σύλληψη των δυο ανιψιών του. Ο 38χρονος Π. κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου οπότε και θα απολογηθεί, ενώ ο 36χρονος συγκατηγορούμενος του, αφέθηκε ελεύθερος αφού η κατηγορία του είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αμφότεροι παραδόθηκαν στις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης στις αστυνομικές αρχές που ασκούσαν έντονες πιέσεις στην οικογένεια του ενός εκ των δραστών για να λήξει ομαλά η σύλληψή τους. Στα χωριά του Μυλοποτάμου υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία μέχρι να παραδοθούν τα δύο ανίψια του Ηρακλή Νύκταρη, ενώ οι τέσσερις Γερμανοί έχουν δεχθεί μηνύματα συμπαράστασης για την απρόσμενη περιπέτεια τρόμου που έζησαν εκείνο το πρωί, που θα αργήσουν πολύ να ξεχάσουν.

protothema.gr

5 thoughts on “Κρήτη | Δεν είναι νταήδες τα ανίψια μου αλλά μπορεί να ήταν πιωμένοι και ήρθε η κακιά στιγμή» – Τι λέει θείος των δραστών για το περιστατικό στον Μυλοπόταμο

  1. Πιωμένοι και με 4×4. Πρώτη φορά ξανασυμβαίνει.
    Ε τώρα αν έπαιρναν παραμάζωμα και καμια 5-6 φουκαράδες, θα ήταν η κακιά η ώρα…

  2. Νυχταρης;;;;;;Καλα κουμασια ειστε ολη η φαρα σας….!!!!Μεχρι τα Χανια χρονια τωρα εχει φτασει η φημη σας…

    Πατερα δεν εχει ο ανηψιος σου αν βγει να μιλησει;;;

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ, ΘΕΙΟΣ ΤΩΝ «ΚΑΫΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ»:
    https://www.youtube.com/watch?v=-DjqAjikCxA
    Υ.Γ.: O ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.

  4. Φωτό στο διαδίκτυο με καλάσνικοφ, γνωστοί στις αρχές και τώρα μας εγγυάται για αυτούς και ένας νόνος της νύχτας:-)
    Που ζούμε ρε παιδιά….
    Ναι μωρέ καλά κοπέλια είναι ήταν η κακια στιγμή…
    Αν τους είχαν σκοτώσει κιόλας το όπλο θα είχε εκπυρσοκρότησει απλά δεν θα το θέλαμε
    Τα καλάσνικοφ? Έλα μωρέ έθιμο είναι…

  5. Κατσε,κατσε ο Ηρακλης που πιαστηκε στα χέρια με τον ελειενο τον Κουγια το 2015 στο αεροδρομιο;;;Γεια σου ρε Ηρακλη παιδαρε!!!

    Εδω ομως ομως εισαι φαουλ,τα ανηψια σου ειναι χαμενα κορμια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook