Κρήτη | Δεκάδες προσαγωγές και βαριά πρόστιμα σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο | Photos

κρήτη-δεκάδες-προσαγωγές-και-βαριά-πρ-1136490

Σε τουλάχιστον 50 προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης άνδρες της ΕΛΑΣ που είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο του Ηρακλείου ενόψει της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν ισχυρή και από νωρίς είχε διαφανεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα επέτρεπαν τις συναθροίσεις και την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων ή άλλων εκδηλώσεων στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της πορείας του κορωνοϊού.

Τα νεαρά άτομα που προσήχθησαν, κυρίως φοιτητές, κινούνταν σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και εντοπίστηκαν στη διάρκεια ελέγχων, ενώ η συγκέντρωση η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 50 προσαγωγές με τους προσαχθέντες να οδηγούνται κατά ομάδες στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου καταγράφονταν τα στοιχεία τους, τους επιβάλλονταν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και στη συνέχεια αφήνονταν ελεύθεροι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται στα 900 ευρώ, καθώς βεβαιώθηκαν για κάθε περίπτωση 3 διαφορετικές παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, απαγόρευση συναθροίσεων και απαγόρευση μετακινήσεων.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook