Κρήτη | Δάσος από… δενδρύλλια κάνναβης βρήκε η ΕΛΑΣ! – Αναζητούνται οι καλλιεργητές | Photo

κρήτη-δάσος-από-δενδρύλλια-κάνναβης-1505236

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό δεκατρία (113) δενδρύλλια κάνναβης – Εντοπίστηκε σήμερα (12.08.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (12.08.2022) οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκατό δεκατρία (113) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

One thought on “Κρήτη | Δάσος από… δενδρύλλια κάνναβης βρήκε η ΕΛΑΣ! – Αναζητούνται οι καλλιεργητές | Photo

  1. Αυτό που σχολιάζουμε συνέχειά ψήφιζε τους συγκεκριμένους πολιτικούς φύτευε δάση και θα είσαι πάντα ελεύθερος, φύτεψε δύο η τρεις γλάστρες και θα πιαστείς αμέσως, θα πας φυλακή για μερικά χρόνια με την ποινή του …..άθελαμιτου ανταγωνισμού στους …..νόμιμους χασισοκαλιεργητες με την σωστή. …………ψηφο ! Σαν δεν ντρέπεστε, ντροπιάζετε το αστυνομικό σώμα που υπηρετείτε και υποβιβάζεστε από αστυνομικοί σε βαστάζους και καραγκιοζηδες του διεφθαρμένου πολιτικού και δικαστικού κατεστημένου της διαφθοράς ! Τα παιδιά σας θα είναι περήφανα για το ποσο χαμηλά σέρνεστε σαν ερπετά με τη γλώσσα έξω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook