Κρήτη | Χριστουγεννιάτικη γιορτή άθλησης και προσφοράς για τα παιδιά | Photo

Εκδήλωση άθλησης, παιχνιδιού και προσφοράς για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο χώρο του Ηράκλειο ΟΑΑ, στην οδό Δουκός Μποφώρ 1, που θα κρατήσει από το πρωί στις 12:00 έως τις 17:00 με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, που θα περιέχει: face painting, δημιουργία καρτών με ευχές και στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παιχνίδια τένις, πιγκ πόνγκ, μπάσκετ, και εργαστήριο ρομποτικής.

Για τα μεγαλύτερα παιδιά από 9 ετών και πάνω, θα υπάρχει το κυνήγι προκλήσεων, όπου θα χωρίζονται σε ομάδες, θα λύνουν γρίφους και θα διαγωνίζονται για το δώρο έκπληξη της ομάδας που θα κερδίσει.Την εκδήλωση στηρίζουν με την παρουσίας τους: η Robotic – Science Academy,το ESCAPEROOMS, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το Ωδείο Πολύφωνο, οι γραφιστικές τέχνες bloomdesign, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου, Υπηρεσίες ηχητικής κάλυψης RENT DJ και BACKSTAGE.

Στο χώρο θα υπάρχει το παζάρι του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, με πολλά κι όμορφα χριστουγεννιάτικα είδη, για να επιλέξετε και να χαρίσετε τις γιορτινές μέρες στους αγαπημένους σας, ενισχύοντας έτσι το έργο του φορέα στο Ηράκλειο.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ