Κρήτη | Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο 13χρονος «μαχητής της ζωής» Χρήστος – Ιωάννης

κρήτη-χειρουργήθηκε-με-επιτυχία-ο-13χρ-896920

«Ο μικρός Χρήστος Ιωάννης βγήκε το βράδυ της Τετάρτης από ένα πολύωρο χειρουργείο στη Βοστώνη της Αμερικής και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά», ενημερώνει συγκινημένος μέσω της «Κίτρινης Αποστολής» ο Δημήτρης Αποστολάκης, συμπληρώνοντας ότι οι ευχές όλων συνοδεύουν τον μικρό.

To 13χρονο Κρητικόπουλο, που εκ γενετής αντιμετώπιζε πλήθος καρδιακών προβλημάτων, σε ηλικία μόλις 2.5 ετών χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο της Αθήνας.

Με την πάροδο των χρόνων όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, υπέστη υποτροπή και η στένωση αορτής από το 66% που ήταν αρχικά έχει φθάσει στο 96%, με αποτέλεσμα να έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση στην Βοστώνη.

Για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση μέσω και της οργάνωσης «Κίτρινη Αποστολή» με τον Δημήτρη Αποστολάκη να αναφέρει πλέον γεμάτος συγκίνηση:  «Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν για γρήγορη ανάρρωση και με το καλό επιστροφή στην πατρίδα!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook