Κρήτη | Χειρούργησαν 58χρονο με τοπική αναισθησία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων – Σοκάρει η μαρτυρία της συζύγου

κρήτη-χειρούργησαν-58χρονο-με-τοπική-α-1731225

Έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία το πρόβλημα με την υποστελέχωση στον τομέα της υγείας στην Κρήτη. Ασθενείς που χρήζουν επεμβάσεων με χορήγηση αναισθησίας καλούνται να υπομείνουν αφόρητους πόνους, καθώς, αφού δεν υπάρχει επαρκής αριθμός αναισθησιολόγων, είτε περιμένουν αρκετό χρόνο χωρίς χειρουργείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους είτε υποβάλλονται σε χειρουργεία ακόμα και με τοπική αναισθησία.

Το τελευταίο συνέβη στο Βενιζέλειο σε περιστατικό με έναν 58χρονο που τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν από δέκα ημέρες και έπρεπε να χειρουργηθεί στον καρπό, ο οποίος είχε σχεδόν διαμελιστεί. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, του τοποθετήθηκε γύψος, ωστόσο εάν δεν υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση το χέρι του θα υπολειτουργούσε. Μετά από δέκα ημέρες αναμονής στο νοσοκομείο με πόνους στο χέρι και αφού περίμεναν μέρα με την ημέρα ο ίδιος και η σύζυγός του που τον συνοδεύει να μπει στο χειρουργείο, αποφασίστηκε να γίνει η επέμβαση αλλά του χορηγήθηκε… τοπική αναισθησία.

Οι πόνοι ήταν αφόρητοι, όπως περιγράφει η σύζυγος του ασθενούς, που έλαβε την ενημέρωση ότι δεν έγινε ολική νάρκωση επειδή η αναισθησιολόγος χρειάστηκε σε άλλο περιστατικό…

Ακούστε τη μαρτυρία της συζύγου:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook