Κρήτη | Χειροπέδες σε τρία άτομα για παράνομη κατοχή κοκαΐνης και χασίς

κρήτη-χειροπέδες-σε-τρία-άτομα-για-παρ-917244
φωτό αρχείου

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δυο άτομα (ημεδαπός, αλλοδαπή) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Επιπλέον, στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι αναμειγμένο με καπνό.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα , από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι αναμειγμένο με καπνό.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook