Κρήτη | Χειροπέδες σε «ποντικό» με αδυναμία σε κοσμήματα

φωτό αρχείου

Εξιχνιάστηκαν το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, έξι υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων πού διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.06.2020 έως την 15.10.2020 διέπραξε τις εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 9500 ευρώ, χρυσή λίρα, συλλεκτικά χαρτονομίσματα και κέρματα, συλλογές γραμματοσήμων και προσωπικά έγγραφα.

Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στην οικία και σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατά τα διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γεωργικά εργαλεία και δύο ηλεκτρικά εργαλεία την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον ο ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ