Κρήτη | Χειροπέδες σε δύο άνδρες – Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και όπλα

κρήτη-χειροπέδες-σε-δύο-άνδρες-είχα-1130273

Σχηματίστηκε δικογραφία σήμερα (24.09.2021) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, σε βάρος ημεδαπού ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Ν. περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, σήμερα (24.09.2021) το πρωί πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του ημεδαπού και σε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,7 γραμμάρια κοκαΐνης δύο (2) γεμιστήρες πιστολιού και κυτίο αποθήκευσης πιστολιού.

Επιπλέον σε εξωτερικό χώρο πλησίον της οικίας του βρέθηκαν εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3,8 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Επίσης οι αρχές προχώρησαν σε μία ακόμα σύλληψη.

Συνελήφθη, σήμερα (24.09.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, σήμερα (24.09.2021) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου διενεργήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένο με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,5 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και εφτά (7) κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook