Κρήτη | Χειροπέδες σε ανήλικο και 37χρονο που προκάλεσαν πυρκαγιά

κρήτη-χειροπέδες-σε-ανήλικο-και-37χρον-903270
φωτο αρχείου

Στην σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να προκάλεσαν την φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή πλησίον κατοικημένης περιοχής, στην περιοχή του Γιούχτα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, προχώρησαν οι αρχές.

Ειδικότερα:

«1.Την Κυριακή 4/8/2019, κατά τις μεσημβρινές ώρες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση, πλησίον κατοικημένης περιοχής, στην περιοχή του Γιούχτα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

2.Κατά την προανάκριση που ακολούθησε από το αρμόδιο Ανακριτικό Γραφείο της ΔΙ.Π.Υ.Ν Ηρακλείου και σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από άμεση συλλογή πληροφοριών και συντονισμένες προσπάθειες, διαπιστώθηκε ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαποί από τον νομό Ηρακλείου, ηλικίας δεκαέξι (16) και τριάντα επτά (37) ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και ομολόγησαν ότι προκάλεσαν την έναρξη πυρκαγιάς στην εν λόγω περιοχή, με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.

3.Με εντολή της κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, κρατήθηκαν και σήμερα θα οδηγηθούν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, στη δικαιοσύνη.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook