Κρήτη | Χειροπέδες σε 34χρονο με κοκαΐνη

κρήτη-χειροπέδες-σε-34χρονο-με-κοκαΐνη-644382

Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (31.05.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε υπαίθριους χώρους (καβάτζες), που χρησιμοποιούσε ο 34χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6,7 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη ο 34χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook