Κρήτη | Χαμόγελα στα ανήλικα παιδιά πολύτεκνης οικογένειας – Δείτε πώς μεταμόρφωσε το δωμάτιό τους εθελοντική ομάδα

κρήτη-χαμόγελα-στα-ανήλικα-παιδιά-πολ-902753

Η αλλαγή που περίμεναν… έγινε! Οι ΑΤΑΧΤΟΙ ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση του τρίτου παιδικού δωματίου, σκορπώντας χαμόγελα σε μία πολύτεκνη οικογένεια! “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι ως ομάδα, που καταφέραμε να αλλάξουμε την ζωή μίας πολύτεκνης οικογένειας προς το καλύτερο!

Είμαστε διπλά χαρούμενοι που τα τρία ανήλικα παιδιά που μένουν στο σπίτι έχουν πλέον ένα δωμάτιο ιδανικό για να κάνουν όνειρα και να γίνει το νέο αυτό δωμάτιο τους, κυψέλη γνώσης και δημιουργίας !” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εθελοντικής ομάδας.

Οι ΑΤΑΧΤΟΙ εργάστηκαν πυρετωδώς πάνω από πέντε μήνες για την ολοκλήρωση του σπουδαίου έργου τους, έχοντας την στήριξη πολλών συνανθρώπων μας, ακόμα και από το εξωτερικό!

“Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι ως ομάδα, που καταφέραμε να αλλάξουμε την ζωή μίας πολύτεκνης οικογένειας προς το καλύτερο!!! Είμαστε διπλά χαρούμενοι που τα τρία ανήλικα παιδιά που μένουν στο σπίτι έχουν πλέον ένα δωμάτιο ιδανικό για να κάνουν όνειρα και να γίνει το νέο αυτό δωμάτιο τους, κυψέλη γνώσης και δημιουργίας !”, συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους οι ΑΤΑΧΤΟΙ, προσθέτοντας: “Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 5 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο Project καθώς χρειάστηκε η συμμετοχή πολλών μαστόρων, διαφορετικών ειδικοτήτων για να παρέμβουν λειτουργικά και να δώσουν την σημερινή μορφή στο δωμάτιο.

Ήταν μάλιστα πρώτη φορά που χρειάστηκε να παρέμβουμε και να κάνουμε επιπλέον βελτιώσεις μέσα στο σπίτι και να δημιουργήσουμε ξεχωριστό χώρο μέσα στο σπίτι για τους γονείς, καθώς το ένα παιδί κοιμόταν στο σαλόνι, το άλλο παιδί σε μικρό αποθηκάκι και το τρίτο μαζί με τους γονείς. Ευχαριστούμε θερμά κάθε πολίτη που μας εμπιστεύτηκε μέσω της στήριξης που μας δίνει από τους κουμπαράδες, αλλά και όλες τις εταιρείες που συνέβαλαν με κάθε τρόπο με μορφή υλικής μορφής.

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ πρέπει να πούμε στους Ομογενείς και Φιλέλληνες της Στουτγάρδης και τον οργανισμό Kretahilfe e.V. και συγκεκριμένα τον Νίκο και την Helga που εμπιστεύτηκαν το όνειρο μας και μας έκαναν δωρεά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να τελειώσει το δωμάτιο.

Το πιο σημαντικό για εμάς και όπως μας υποσχέθηκε η οικογένεια και τα παιδιά με διάπλατα χαμόγελα,,, είναι η οικογένεια τώρα να πάρει την ζωή στα χέρια της!!! Εμείς ως ΑΤΑΧΤΟΙ τους δώσαμε το χέρι να σηκωθούν και να δουν την ζωή πιο αισιόδοξα, γιατί ο Θεός μας έδωσε δυο χέρια..ένα για να βοηθάμε τον εαυτό μας και ένα για να βοηθάμε τους άλλους !!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους δωρητές (εταιρείες και επιχειρήσεις που βοήθησαν με κάθε τρόπο ).

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε….γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!! Στήριξε την προσπάθεια μας…σύντομα ξεκινάμε το 4ο και το 5ο παιδικό δωμάτιο !!!! “. cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook