Κρήτη | Αυτός είναι ο προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανηλίκους – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του | Photos

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα στοιχεία του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών που φέρεται να έχει διαπράξει κακουργηματικές γενετήσιες πράξεις εναντίον τουλάχιστον οκτώ μαθητών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων γίνεται για να διευκολυνθεί η έρευνα, ώστε τυχόν άλλα θύματα ή μάρτυρες να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

Η ανακοίνωση:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 46χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΕΡΟΝΤΗ (ον.) Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 20-07-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξάνοι μωρε ενα γιουβεντο!!!
    Γονεις,δεν αφήνετε στοι πολεμικες τεχνες να ανοιξουνε κανα βιβλιο τα κοπελια σας;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ