Κρήτη | Αυτός είναι ο λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο – Πώς δρούσε

κρήτη-αυτός-είναι-ο-λυράρης-που-κατηγο-1658996

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 11χρονου αγοριού που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 66χρονου γνωστού λυράρη, που φέρεται να βίαζε το 15χρονο, σήμερα, παιδί και να το εξέδιδε σε τουλάχιστον τρεις πελάτες, μέσω διαδικτύου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Εκτός από τον 66χρονο λυράρη, έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη 46χρονος ιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, που ενώ φέρεται να συναντήθηκε με το ανήλικο αγόρι δεν προχώρησε σε σεξουαλική συνεύρεση.

Οι αρχές, εξάλλου, αναζητούν ακόμα δύο άγνωστα άτομα που από την προανάκριση έχει προκύψει ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το ανήλικο παιδί, ενώ ακόμα 29 άτομα έχουν επικοινωνήσει με σελίδες στο Instagram, μέσω των οποίων ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξέδιδε το αγόρι.

Ο 66χρονος μάλιστα είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες. Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με τον ανήλικο.

Tα ραντεβού που έκλεινε ο λυράρης για τον ανήλικο

Ο λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί τρεις συναντήσεις με άνδρες. Ο ένας είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Πάντως, ο νοσοκομειακός γιατρός τέθηκε σε αργία και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία.

Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Mega, έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές δέκα κινητά, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές ώστε να αποκαλύψουν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Πώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου αγοριού ο 66χρονος

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου έβρισκε πελάτες.

neakriti.gr, protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook