Κρήτη | Αυτή είναι η μοιραία μηχανή – Τι εξετάζουν οι Αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί | Photos

κρήτη-αυτή-είναι-η-μοιραία-μηχανή-τι-1208423

Το τροχαίο στο Μπαλί Ρεθύμνου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 42χρονος Νάθαν, πιθανότατα συνέβη χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος, θεωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αρχές.

Στη φωτογραφία παρακάτω διακρίνεται η μηχανή στον γκρεμό, στο κέντρο της εικόνας. Ένα κόκκινο αυτοκίνητο που διακρίνεται αριστερά δεν έχει σχέση με το δυστύχημα της Τρίτης. Δείχνει όμως ότι δεν είναι το πρώτο όχημα που έχει ξεφύγει από τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως η μηχανή φέρεται να κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα και οι αρχές θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο ο οδηγός να μην μπόρεσε να ελέγξει το όχημά του, καταλήγοντας εκτός δρόμου. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την ομάδα SOS BOAK, το κοντέρ έχει σταματήσει στα 100 χλμ/ώρα. Πάντως και ο δρόμος δεν είναι ιδανικός, καθώς υπάρχουν σαμαράκια λίγο πριν το σημείο του ατυχήματος, αλλά και μια καθίζηση.

Εντέλει η μηχανή βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων, ενώ ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τον δρόμο. Όσο για την 32χρονη σύζυγό του, εκσφενδονίστηκε στο πρανές, σε μια θαμνώδη έκταση και παρέμενε εκεί μέχρι να την εντοπίσουν φίλοι του ζευγαριού που τους αναζητούσαν στο σημείο.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, διερχόμενος οδηγός από το Ηράκλειο βρήκε το κινητό της 32χρονης και, έπειτα από συζήτηση με τη γυναίκα του, οι οικείοι του ζευγαριού υποψιάστηκαν ότι κάτι είχε συμβεί, με τους φόβους τους να επιβεβαιώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να δείτε το σημείο όπου έγινε το ατύχημα:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook