Κρήτη | Αξιέπαινο εγχείρημα από εθελοντές – Ανέβασαν σταυρό 100 κιλών στο βουνό | Video

κρήτη-αξιέπαινο-εγχείρημα-από-εθελον-900443

Mε επιτυχία στέφθηκε την Κυριακή η δύσκολη αποστολή μιας παρέας εθελοντών στο Σεληνάρι, στο Λασίθι.

Στόχος αυτού του αξιέπαινου εγχειρήματος ήταν να τοποθετήσουν έναν σταυρό 100 κιλών στην κορυφή του βουνού απέναντι από τη Μονή Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι αντικαθιστώντας τον παλιό σταυρό, που έστεκε μέχρι πριν λίγες μέρες αγέρωχος στο σημείο για αρκετό καιρό, αλλά δεν άντεξε στη φθορά των καιρικών συνθηκών αλλά και του χρόνου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που στις 28 Ιουλίου  ξεπέρασαν στο νομό Λασιθίου τους 30 βαθμούς Κελσίου, περισσότεροι από 15 εθελοντές περπάτησαν 3 χιλιόμετρα σε ένα δύσβατο ανηφορικό μονοπάτι. Κουβαλώντας στις πλάτες τους το πολύτιμο, αλλά και ασήκωτο, όντας 100 κιλά, σύμβολο  της πίστης, μαζί με τα απαραίτητα εργαλεία, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο του Γιάννη Λασιθιωτάκη στο κανάλι του στο YouTube, έπειτα από έναν… Γολγοθά, έφτασαν στο σημείο,  όπου έστησαν με ευλάβεια νέο σταυρό στο ίδιο σημείο όπου βρισκόταν ο παλιός, στην κορυφή του βουνού.

«Μαζευτήκαμε για να κάνουμε κάτι καλό και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενωθούμε ως άνθρωποι. Αυτό αν το κάνουμε συλλογικά, θα πάμε και καλύτερα ως έθνος» ήταν το μήνυμα που έστειλε ένας από τους εθελοντές, που ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα αφιλοκερδώς.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Αξιέπαινο εγχείρημα από εθελοντές – Ανέβασαν σταυρό 100 κιλών στο βουνό | Video

  1. φανατισμοι ορισμενων ακραιων που θελουν να επιβαλλουν την πιστη τους παντου… οποιος πιστευει, το κραταει μεσα του ταπεινα, δεν το διατυμπανιζει ουτε προσπαθει να επιβαλλει στους υπολοιπους την κοσμοθεωρια του με υπερμεγεθη αντικειμενα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook