Κρήτη | Ασύλληπτη τραγωδία: Θρήνος για τον Χρήστο και τον Μαρίνο που «έσβησαν» στη δεξαμενή

κρήτη-ασύλληπτη-τραγωδία-θρήνος-για-τ-1320634

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης (Δείτε ΕΔΩ). Ανείπωτη η οδύνη στην κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, όπου χθες ο 50χρονος Μαρίνος Γ. και ο 16χρονος ανιψιός του Χρήστος Γ. βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ έκαναν εργασίες συντήρησης μέσα σε δεξαμενή μούστου.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 16χρονος και ο θείος του, εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε πλαστική δεξαμενή δέκα τόνων.

Ο 50χρονος Μαρίνος, ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

Ο 16χρονος Χρήστος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν, ωστόσο για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά.

Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Πάντως, εξετάζεται σύμφωνα πάντα αστυνομικές πηγές – ωστόσο θα φανεί από την πορεία της έρευνας – να έπεσε πρώτα στην δεξαμενή ο 16χρονος καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στους δύο αδικοχαμένους άνδρες. Η κηδεία τους θα γίνει στις 15:00 από τον ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

creta24.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook