Κρήτη | Αστυνομικοί «πολιόρκησαν» γυμναστήριο που λειτουργούσε σαν «κρυφό σχολείο»

κρήτη-αστυνομικοί-πολιόρκησαν-γυμ-1193104

Ασύλληπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν χθες σε χωριό της ενδοχώρας στο Ηράκλειο όπου αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν γυμναστήριο που φέρεται να λειτουργούσε κόντρα στο lock down.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που συμμετείχαν στην επιχείρηση φέρεται να είχαν ακριβείς πληροφορίες παρά το γεγονός ότι δεν είχαν οπτική πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο καθώς τα τζάμια ήταν καλυμμένα με χαρτόκουτες και τα φώτα σβηστά.

Ήξεραν ότι μέσα στο γυμναστήριο υπάρχουν άτομα, τα οποία καλούσαν διαρκώς να εξέλθουν σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσαν στο άνοιγμα της εισόδου με την συνδρομή δικαστικού και κλειδαρά. Παρά τις συνεχείς προτροπές των αστυνομικών, στο εσωτερικό του γυμναστηρίου δεν φαινόταν ίχνος ζωής. Μόνο το απόλυτο σκοτάδι και ησυχία. Αστυνομικοί προσέγγισαν το οίκημα και από την πίσω πλευρά (υπάρχει ανοιχτός χώρος), ελέγχοντας με τους φακούς αν υπάρχει κάποια κίνηση. Και πάλι όμως δεν φαινόταν τίποτα. Παρ’ όλα αυτά επέμεναν να καλούν όσους βρίσκονταν μέσα, να ανοίξουν την πόρτα και να …υπομείνουν τη βάσανο των (τσουχτερών) προστίμων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχαν σκοπό να αποχωρήσουν άπρακτοι.

Οι πληροφορίες τους ήταν καραντί και οι διαταγές ρητές. Ή θα έβγαιναν εκείνοι μόνοι τους ή θα έμπαιναν με κλειδαρά οι αστυνομικοί. Τελικά αφού είδαν και απόειδαν, συνειδητοποιώντας ότι ουδεμία χάρη είχε να συνεχίσουν να παίζουν το «κλέφτες και αστυνόμοι», ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου και πέντε ακόμα άτομα άνοιξαν την πόρτα και ήρθαν τετ-α-τετ με τους αστυνομικούς που τους υποδέχθηκαν δεόντως με την επιβολή αυστηρότατων προστίμων. Τέτοιων προστίμων που «σφίγγουν» το στομάχι και ας πήγαν εκείνοι να σφίξουν μπράτσα και κοιλιακούς.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook