Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ζωνιανά και Ηράκλειο: Βρήκαν πάνω από 2,5 κιλά χασίς, όπλα και χιλιάδες ευρώ | Photos

μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-σε-ζωνι-1376345

 

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης, 2 πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ

Μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση, με ισχυρή αστυνομική δύναμη από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.

Πάνοπλοι αστυνομικοί  “έζωσαν” το χωριό σε μια επιχείρηση της αστυνομίας για ναρκωτικά. Με προσεκτικές αλλά και πολύ αποτελεσματικές κινήσεις αστυνομικοί από την ΕΚΑΜ Κρήτης, την ΟΠΚΕ, τα ΤΑΕ, τη δίωξη ναρκωτικών, την ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες, απέκλεισαν δρόμους και αιφνιδίασαν τους στόχους τους και ξεκίνησαν έρευνες σε σπίτια και άλλους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ατόμων, μέλη της ίδιας οικογένειας, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο Ηράκλειο.

φωτογραφία: ertnews.gr

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης, 2 πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 9.670 ευρώ.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν σήμερα (10.02.2022) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες προέβαιναν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και Δήμου Ρεθύμνης.

φωτογραφία: ertnews.gr

zarpanews.gr – με πληροφορίες από ertnews.gr

One thought on “Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ζωνιανά και Ηράκλειο: Βρήκαν πάνω από 2,5 κιλά χασίς, όπλα και χιλιάδες ευρώ | Photos

  1. Μπά δεν το πιστεύω ! Αφού τα χωριά αυτά είναι ο θρόνος, οι άρχοντες, οι καπεταναίοι, η πηγή πολιτισμού της Κρήτης ! Έτσι δεν μας λένε ? Άσχετα αν εμείς γνωρίζουμε, ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι τα μαϊμούδια, οι ψευτοκαπετάνιοι, τα κακαντράκια, οι κλεφτοκοταδες και οι ψωροναρκέμποροι, άπλυτοι, αγράμματοι βρομιάρηδες της Κρήτης ! Όλοι το παίζουνε απόγονοι ηρώων και οπλαρχηγών μα στην αλήθεια είναι ψεύτο νταήδες με το πιστόλι και το μαχαίρι ετοιμο οταν κοιτάς αλλού. Ούτε ροχαλα δεν αξίζουν. Πριν χρόνια σκότωσαν τον νέο αστυνομικό με μωρό παιδί μόνο και μόνο γιατί πήγαινε υπηρεσία στο σκατοχωρι τους. Δόξα το θεω που δεν έχουμε κατοχή γιατί δεν θα είχε μείνει κανείς μας από τους προδότες και τους καταδότες της περιοχής. Αν βγάλεις μια 10 ρια ανθρώπους καλιτεχνες από τα Ανώγεια οι υπόλοιποι στα δυο τρία χωριά της περιοχής είναι για το κάδο των σκουπιδιων. Άσχετα με τη μούρη που προσπαθούν να βγάλουν στον έξω κόσμο οι μπαμπουίνοι !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook