Κρήτη | Αρνήθηκε την κατηγορία για παρενόχληση 15χρονης, αλλά καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας

κρήτη-αρνήθηκε-την-κατηγορία-για-παρε-1099880

Η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της ανήλικης είχε προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επιβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση ενός 15χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί πριν από λίγο καιρό και είχε προκαλέσει σάλο στην κοινωνία του Ηρακλείου, εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου και στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος επέμεινε στην αθωότητα του αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται, αντιμετώπιζε κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και η ποινή κάθειρξης ενός έτους είναι η ανώτατη που προβλέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, είχε γίνει όταν το κορίτσι βρισκόταν στον Καρτερό και ανέμενε μια φίλη της με τον πατέρα της προκειμένου να μεταβούν σε πισίνα της περιοχής για μπάνιο.

Όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ο επιχειρηματίας, πέρασε από το σημείο και είδε την κοπέλα, την οποία γνωρίζει από παλιά, καθώς στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται για πολλά χρόνια στην επιχείρησή του. Ο καταγγελόμενος σταμάτησε και ρώτησε το κορίτσι τί περιμένει και όταν εκείνη του εξήγησε, προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος. Παρά τις αντιρρήσεις της ανήλικης, τελικά το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και – όπως πάντα καταγγέλλει η 15χρονη – αντί να την πάει στον χώρο της πισίνας, την οδήγησε σε ένα παράδρομο και επιχείρησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook