Αρναουτάκης: «Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα»

αρναουτάκης-το-νησί-της-φιλοξενίας-π-996514

«Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα», αναφέρει με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης με αφορμή την άρση των μέτρων.

Η δήλωση:

«Η Κρήτη από σήμερα υποδέχεται και πάλι ταξιδιώτες και επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το νησί που είναι ταυτισμένο με την έννοια της φιλοξενίας, ο τόπος που σε όλες τις εποχές του χρόνου προσφέρει απλόχερα μοναδικές εμπειρίες και ομορφιές είναι εδώ και έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

Το φετινό καλοκαίρι θα ειναι ιδιαίτερο. Στο χέρι μας είναι να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε μέχρι σήμερα. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Να συνεχίσουμε να είμαστε το θετικό παράδειγμα και πρότυπο στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού, τους υγειονομικούς φορείς και την 7η ΥΠΕ. Τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, προχωρούμε όλοι μαζί, με ασφάλεια στη θερινή περίοδο.

Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα».

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Αρναουτάκης: «Το νησί της φιλοξενίας, πορεύεται συγκροτημένα και με αισιοδοξία στην επόμενη μέρα»

  1. Aπό σήμερα κε «ωραιομανή» Περιφερειάρχα της Κρήτης …δεν πρόκειται να έρχονται σωρηδόν(!) ντόπιοι ταξειδευτές στην Λεβεντογέννα!!!! Απο σήμερα λοιπόν θα ταξειδέψουμε…αφού περάσουμε τις διάφορες «ασκήσεις» που μας έχουν ετοιμάσει οι κύριοι κύριοι αρμόδιοι επί του ..θέματος(!) και απο την ταραχή μας δεν εμφανίσουμε και κανένα δέκατο(!) οπότε τέρμα το ταξείδι….όσοι έχουμε κάποιο συγκεκριμμένο λόγο γι’ αυτό το ταξείδι! Όπως είναι η παρουσία μας για περιουσία που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ελέω Κούλη και του …»κορωνοϊού» του! Την χαρά του ταξειδιού της αναψυχής μας κόπηκε ήδη από το Πάσχα που δεν μας ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ να γιορτάσουμε φέτος…..Αρα τα τουριστάκια αργούν ακόμα προς το παρόν…έστω και τα τουριστάκια εσωτερικού τουρισμού κε κε Περιφερειάρχα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook