Αρναουτάκης: «Διαχρονικά και επίκαιρα τα μηνύματα του Πολυτεχνείου»

αρναουτάκης-διαχρονικά-και-επίκαιρ-1126089

Στην Επέτειο του Πολυτεχνείου αναφέρεται με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, υπογραμμίζοντας πως η Περιφέρεια τιμά τους αγωνιστές της Δημοκρατίας.

«Διαχρονικά και επίκαιρα παραμένουν τα μηνύματα της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973. Οι αγωνιζόμενοι φοιτητές, κατάφεραν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις μιας κοινωνίας που αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, την Ισότητα, την Πρόοδο και την Παιδεία. Απέδειξαν, επίσης, ότι η πρωτοπορία και οι κοινωνικές ανατροπές εκφράζονται από τη νέα γενιά. Ως Περιφέρεια Κρήτης, τιμούμε τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τα γεγονότα εκείνων των ημερών, αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Zarpanews.gr

One thought on “Αρναουτάκης: «Διαχρονικά και επίκαιρα τα μηνύματα του Πολυτεχνείου»

  1. Κουβέντες από το λεξικό των μαυρογυαλούρων σύντεκνε και το πόπολο δεν τα πιάνει, μήπως γίνεται να μας εξηγήσεις πια είναι αυτά τα μηνύματα στη γλώσσα του πόπολο για να τα καταλάβουμε και μείς που δεν έχουμε το λεξικό των μαυρογυαλούρων ? Καλωσύνη σου και περιμενουμε τις καινούργιες ανακοινώσεις σου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook