Κρήτη | Απολογείται σήμερα ο 50χρονος για την κακοποίηση των παιδιών της συντρόφου του – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Ο 50χρονος Σύρος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχικά με βάναυσο τρόπο τα παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του, σε χωριό της Μεσσαράς, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, όμως το περιεχόμενο της δικογραφίας είναι ανατριχιαστικό πραγματικά.

Είναι από τις πιο φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης που μπορεί να υποστεί ένα παιδί μέσα σε ένα περιβάλλον νοσηρό, βίαιο, εξευτελιστικό, φτώχειας και πείνας. Στη δικογραφία υπάρχει βίντεο-σοκ, το οποίο κατά κάποιες πληροφορίες φέρεται να κατέγραψε το ίδιο το 14χρονο παιδί ώστε να έχει κάποιο αδιάψευστο ντοκουμέντο για τα όσα βίωνε.

Η κακοποίηση φέρεται να αφορούσε και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, 24 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο και είναι ένα πολύ αγαπητό πλάσμα, ευαίσθητο και καλοσυνάτο.

Για τη φρικτή υπόθεση αναμένεται να ερευνηθεί ποινικά και ο ρόλος της μητέρας καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν είχε άγνοια των όσων συνέβαιναν.

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ