Κρήτη | Αποχαιρέτησε το γιο του… και παραδόθηκε – Ξέσπασε η αδελφή της 32χρονης: «Την χτυπούσε συνέχεια | Video

κρήτη-αποχαιρέτησε-το-γιο-του-και-πα-823079

Δεν ήταν μόνο οι συνεχείς εκκλήσεις του 36χρονου προς την 32χρονη να επιστρέψει στο σπίτι. Σημείο προστριβής για την 32χρονη και τον φερόμενο ως δράστη ήταν και το πότε θα έβλεπε τα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά το στραγγαλισμό της 32χρονης, ο 36χρονος πήγε στο σχολείο του παιδιού του από τον πρώτο γάμο του, αποχαιρέτησε το παιδί του και κατόπιν παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Για έναν νευρικό άνθρωπο που συνεχώς απειλούσε την 32χρονη και βιαιοπραγούσε σε βάρος της έκανε λόγο η δίδυμη αδελφή της Κατερίνας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της.

Οι δυο γυναίκες μάλιστα είχαν πάει μαζί στην αστυνομία και είχαν καταγγείλει τον 36χρονο για βιαιοπραγία τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αδελφή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο γαμπρός της εμφανίστηκε στην Κατερίνα μετανιωμένος και της ζήτησε να γυρίσει σπίτι τους. Εκείνη συμβιβάστηκε για να καταφέρει να βγάλει συναινετικό διαζύγιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια και παντρεμένο με πολιτικό γάμο τα τελευταία τρία. Όπως είπε η αδελφή της 32χρονης, η άτυχη γυναίκα ήταν πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος χαμηλών τόνων που λάτρευε τα παιδιά της και φοβόταν ότι ο 36χρονος θα της τα πάρει και δε θα την αφήνει να τα βλέπει.

«Η αδελφή μου ήταν αγαθό κορίτσι. Δεν της άξιζε κάτι τέτοιο», είπε.

Μεγάλη αγωνία όλων τώρα είναι τι θα απογίνουν τα τρία παιδιά που έμειναν μόνα τους. Τα δύο μωρά, 18 και 6 μηνών που είχε το ζευγάρι αλλά και η 13χρονη κόρη του κατηγορούμενου από τον πρώτο του γάμο.

Στις 4 Φεβρουαρίου η τελευταία καταγγελία για τον βίαιο σύζυγό της

Η Κατερίνα φοβόταν τα άγρια ξεσπάσματα του συζύγου της, ο οποίος, όπως έλεγε στους συναδέλφους και τους συγγενείς της, τη ζήλευε παθολογικά.

Στις 4 Φεβρουαρίου είχε πάει στην αστυνομία και είχε καταθέσει μήνυση για βιαιοπραγία σε βάρος του συζύγου της, την οποία όμως λίγο αργότερα ανακάλεσε. Η Κατερίνα είχε επίσης απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, όμως όπως είπε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ότι κινδυνεύει η ζωή της.

Ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και απέβαλε

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Σητείας, Ν. Κοζυράκης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η 32χρονη τα Χριστούγεννα ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, όμως παραμονή Πρωτοχρονιάς απέβαλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αποβολή αυτή δεν ευθύνεται ο σύζυγός της, όμως ήταν ένα καθοριστικό γεγονός στη ζωή της που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά. Με αφορμή έναν καυγά που έγινε μάλιστα εκείνες τις μέρες με τον σύζυγό της, πήρε τα παιδιά της κι έφυγε οριστικά από το σπίτι.

star, cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook