Κρήτη | Από την καταμέτρηση ψήφων στο… κέντρο υγείας ένας δικαστικός επιμελητής

κρήτη-από-την-καταμέτρηση-ψήφων-στο-860716

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι που εμπλέκονται – με τον έναν, ή τον άλλο τρόπο – στην εκλογική διαδικασία, όλο αυτό το διάστημα εργάζονται πυρετωδώς. Από τους δικαστικούς λειτουργούς και τους υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών μέχρι τους δικηγόρους (που εργάζονται σαν δικαστικοί αντιπρόσωποι) και τους δημοσιογράφους, οι εβδομάδες που προηγήθηκαν είχαν… πολλή δουλειά.

Η κόπωση και η πίεση, ωστόσο, είχαν ως αποτέλεσμα ουκ ολίγοι εξ αυτών να φτάσουν στα όριά τους… Κάτι τέτοιο συνέβη – όπως όλα δείχνουν – προχθές, ανήμερα των εκλογών και σε έναν δικηγόρο-δικαστικό αντιπρόσωπο σε εκλογικό τμήμα της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Την ώρα της καταμέτρησης, ο εν λόγω κύριος αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να προκληθεί – ευτυχώς για λίγες μόνο στιγμές – αναστάτωση. Τελικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε άμεσα στο οικείο Κέντρο Υγείας, όπου του τοποθετήθηκε ορός. Ωστόσο, η συνέχιση τέλεσης των καθηκόντων του ήταν αδύνατη κι έτσι κλήθηκε να τον αντικαταστάσει ο αναπληρωματικός δικαστικός αντιπρόσωπος.

Όπως προβλέπει ο νόμος, για αρκετή ώρα η διαδικασία της καταμέτρησης “πάγωσε”, μέχρις ότου γίνει τελικά η αντικατάσταση. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα η καταμέτρηση να τραβήξει χρονικά πολύ παραπάνω στο εν λόγω εκλογικό τμήμα, ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε… τέλος καλό, όλα καλά! Αίσια – ευτυχώς – ήταν και η απρόσμενη περιπέτεια υγείας που βίωσε ο δικηγόρος, ο οποίος, μετά από λίγες ώρες νοσηλείας στο Κέντρο Υγείας, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook