Κρήτη | Απίστευτο περιστατικό: Έκλεψε τον αντάπτορα για να ακυρώσει την αιμοδοσία!

Με το στόμα ανοιχτό παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στην Επισκοπή Ηρακλείου με φόντο την εθελοντική αιμοδοσία που έχει διοργανώσει για στο χωριό ο Δήμος Χερσονήσου για αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Όλο το χωριό είναι ανάστατο γιατί ο αντάπτορας που θα έδινε ρεύμα εκλάπη με σκοπό την ακύρωση της δράσης!

Το χρονικό του απίστευτου περιστατικού
Στο χωριό της Επιστοπής δραστηριοποιείται ένα εθελοντικό σωματείο που διοργανώνει αιμοδοσίες και ο επικεφαλής δεν είδε… με καλό μάτι την πρωτοβουλία του Δήμου. Το σωματείο είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία για τις 11 Ιουλίου και ο επικεφαλής του σωματείου ζήτησε η δράση του δήμου να μην πραγματοποιηθεί. Όταν του εξήγησαν ότι η αιμοδοσία θα μπορούσε να γίνει έστω και μόνο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, εκείνος δέχτηκε και μάλιστα νωρίς το πρωί υποδέχτηκε τους ανθρώπους της Κοινωφελούς επιχείρηση του Δ. Χερσονήσου και της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με πολύ φιλικό τρόπο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που αφαίρεσε τον αντάπτορα που έδινε ρεύμα στη Μονάδα προκειμένου να ακυρώσει την αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και κινητοποιηθεί η Αστυνομία και όλο το χωριό να είναι ανάστατο.

Τελικά επιστρατεύτηκε ένας κάτοικος του χωριού, που κατάφερε να επαναφέρει το ρεύμα με τον επικεφαλής του σωματείου πάντως να παραμένει εξαφανισμένο!

cretalive.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ