Κρήτη | Απίστευτη υπόθεση απάτης: Έπεισε υπεύθυνο σούπερ μάρκετ να του «δώσει» κάρτες αξίας 12.000 ευρώ!

κρήτη-απίστευτη-υπόθεση-απάτης-έπεισ-1160475

Μία ασυνήθιστη υπόθεση απάτης απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις Αστυνομικές Αρχές της Χερσονήσου. Οι επιτήδειοι που προσπαθούν με διάφορα κόλπα και ψέματα να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, φαίνεται πως έχουν μεγάλη φαντασία αφού κάθε τόσο… κάνουν την εμφάνισή τους με νέα σενάρια.

Η νέα υπόθεση απάτης που καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου έγινε διά τηλεφώνου με τον άγνωστο άνδρα να καταφέρνει να εξαπατήσει το θύμα του αποσπώντας… κωδικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι. Συνομιλώντας με τον υπεύθυνο της επιχείρησης και παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να τον πείσει πως θα πρέπει να καταργήσει τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας που είχε προς πώληση καθώς όπως ισχυρίστηκε, προέκυψε πρόβλημα με τη λειτουργία τους.

Ο υπεύθυνος, έχοντας πειστεί από τα λεγόμενα του άνδρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, του έδωσε τους κωδικούς των καρτών, δήθεν για να τις ακυρώσει ωστόσο όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη ήταν ήδη αργά καθώς το τηλέφωνο είχε κλείσει και δεν μπορούσε δυστυχώς να κάνει τίποτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η χρηματική αξία των καρτών , τους κωδικούς των οποίων κατάφερε να αποσπάσει ο άγνωστος άνδρας, αγγίζει τις 12.000 ευρώ.

ekriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook