Κρήτη | Απίστευτη απάτη εις βάρος του ντελιβερά που τραυματίστηκε σε τροχαίο

κρήτη-απίστευτη-απάτη-εις-βάρος-του-ντ-937527

Εμφανώς αναστατωμένη είναι η οικογένεια του 27χρονου Δημήτρη, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα δίνει τη μεγαλύτερη «μάχη» για τη ζωή του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο και ενώ ο νεαρός διανομέας βρισκόταν εν ώρα εργασίας (δείτε ΕΔΩ).

«Παριστάνει εμένα και ζητάει χρήματα»

Μιλώντας στο neakriti.gr, η μητέρα του νεαρού διανομέα, κ. Μαρίνα Παπαδάκη, καταγγέλλει ένα απάνθρωπο περιστατικό απάτης εις βάρος του γιου της, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Όπως αναφέρει η κ. Παπαδάκη «Εδώ και δύο ημέρες, μια γυναίκα μπαίνει σε καταστήματα και καφετέριες – κυρίως – στο κέντρο του Ηρακλείου, ζητώντας χρήματα, δήθεν, για το Δημήτρη». Σύμφωνα με τις περιγραφές της κ. Μαρίνας, η εν λόγω γυναίκα, η οποία διαπράττει την απάτη είναι, περίπου, 60 ετών με πολύ κοντά, ξανθά μαλλιά και φοράει μαύρα.

Μάλιστα, η απατεώνισσα, όπως περιγράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του 27χρονου διανομέα «παριστάνει εμένα και κλαίει», με την ίδια να έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία και να εφιστά την προσοχή των πολιτών, προκειμένου να μην δίνουν χρήματα σε αυτή τη γυναίκα.

Από την άλλη, το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Ηρακλείου, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για «οικονομική συμπαράσταση» στο νεαρό διανομέα, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του με τη σύζυγό του και το παιδί τους, που θα έρθει στη ζωή σε τρεις μήνες.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook